vesti

Dani su bez broja u kafani Mala Moja.

Ukoliko vam se baš sredom, tačnije večeras ide u kafanu, Mala Moja je spremila dobar program - nove promocije! Rakije dunju i kajsiju možete piti za samo 110 dinara. Ovu sredu začinite fenomenalnom atmosferom i rakijama koje će vam uslužiti profesionalno i veoma prijatno osoblje kafane Mala Moja.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Sviraće vaš omiljeni Decibel Bend, stoga, muzika uživo, nekoliko čokanjčića domaće rakije ili par čaša vina i već ćete zaboravili da je u toku radna nedelja. Kafana Mala Moja će se potruditi da se sreda nikako ne razlikuje od vikenda. Već u petak, pripremite se za originalan zvuk Tanga i Cash-a, a subotom se zabavite uz fenomenalni Acoustic Band.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

U kafani Mala Moja u dobroj živoj svirci možete uživati kad god je posetite! Naravno, prioritet ima kvalitet muzike, a ne žanrovska usmerenost, tako da se možete provoditi sa samostalnim, ali izvrsnim izvođačima, kao i sa čitavim orkestrom. Očekuju vas dobre pop folk klupske svirke, ali i pažljivo odabrane melodije tamburaša, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni. Za kafanu Mala Moja traži se uvek mesto više, zato vam preporučujemo da što pre, ukoliko već niste, rezervišete svoj sto i provedete se kao nikada u životu.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i time omogućiti sebi i svojim prijateljima da iskuse modernu stranu Beograda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com