vesti

Danijel Đurić u provodu.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su tako sinoć bili na splavu Acapulco Pored ekstremno dobrog provoda, i popularnog pevača i producenta Danijela Đurića. Fotografije prenose delić atmosfere koja se sinoć odvijala na ovom popularnom prestoničkom splavu, a na nama je samo da nagađamo da li je Danijel izašao upravo ovde da skrene misli od nedavnog raskida sa devojkom.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Naime, turbulentna dvoipogodišnja veza pevača i producenta Danijela Đurića sa devojkom Marijom završila se raskidom. Taman što su osvanuli naslovi da je Danijelova devojka u drugom stanju, posle nepunih nedelju dana do medija je došla i informacija o njihovom raskidu koji je propratila žučna svađa. Kao razlog raskida navodi se da je pevaču Danijelu Đuriću smetalo što je ona dozvolila da ljudi iz njene okoline utiču na njeno mišljenje, zbog čega su se i njih dvoje često svađali i imali oscilacije u vezi.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ipak, Danijel je sinoć bio prilično dobro raspoložen i nije skrivao oduševljenje splavom Acapulco i konceptom čitave večeri. Uživao je maksimalno u svemu što beogradski noćni provod nudi, i potpuno se prepustio čarima provoda na vodi. Vladalo je dobro raspoloženje i pozitivna energija. U vazduhu su bile sjajne vibracije, a izvanredna muzika držala je sve goste na nogama do ranih jutarnjih časova.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Proverite i vi zašto se poznati provode na splavu Acapulco! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja na ovom izvanrednom mestu. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Podsećamo da su rezervacije besplatne, ali obavezne zbog ogromnog interesovanja koje vlada za splav Acapulco. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou.

 

beogradnocu.com