Novi Bitefartcafe, vesti

Danijela Janković u Bitef Art Cafe-u.

Subotnje veče ćemo početi muzičkim zagrevanjem uz akustični mash up i hitove u verziji talentovane Danijele Janković. Idealan način da provedete subotu 11. januar jeste upravo uz Bitef Art Cafe jer vas očekuje zaista fantastična atmosfera, i nešto što garantovano još uvek niste čuli.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Danijela Janković je rođena i odrasla u Roterdamu, ali je živela 5 godina u Srbiji . Njen moto je "Always dream big and make a change". Ono što je sigurno oduševiće vas samom svojom pojavom, punom pozitivne energije i harizme, a pod kožu će vam se uvući fenomenalnim glasom koji je jedinstven. Jako interesantana, sa svojim srpskim i zelenortsktim korenima, ova POP i R'N'B pevačica i tekstopisac polako počinje da ostvaruje karijeru u muzici. Danijela Janković želi da bude poznata po svom jedinstvenom zvuku i stilu, koji nastoji da unese na muzičku scenu. Danijela trenutno radi na svom prvom albumu. Spremite se jer će ova ambiciozna mlada dama uskoro ostvariti svoj san.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Klub Bitef uživa ugled mesta sa najboljim klupskim svirkama. Gostio je brojne strane pop i jazz muzičare, kao i priznate, ali i mlade bendove. Prostor beskompromisno promoviše kvalitet koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda. Bitef Art Cafe mesto je gde ćete se garantovano dobro provesti ukoliko umete da prepoznate dobru muziku.

U iščekivanju ovog zaista neponovljivog koncerta u Bitef Art Cafe-u, pogledajte kako su protekla dosadašnja dešavanja održana na ovom fantastičnom mestu. Naša galerija će vas garantovano inspirisati da Bitef Art Cafe bude deo vašeg izlaska, odnosno da postane neizbežan deo vašeg noćnog provoda.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com