Blaywatch, vesti

Dara Bubamara na splavu BlayWatch!

Na jednom od najpoznatijih splavova, na splavu BlayWatch, večeras će se održati koncert Dare Bubamare. Simpatična Novosađanka je najavila spektakularan provod koji njeni obožavaoci već dugo očekuju. Dara je nedavno objavila i novi album, a njena pesma “Delete” je već postal hit.

Dara je poznata po tome što voli skupe automobile i brzu vožnju, pa nas neće iznenaditi ako ispred splava BlayWatch bude parkiran neki od luksuznih automobile iz njenog voznog parka ili možda Porše od 50 000 evra koji već neko vreme priželjkuje. Dara je nedavno gostujući u jednoj emisiji izjavila da kada uđe u Srbiju nagazi na gas pa vozi čak i 250 kilometara na sat, a kako su njena kola registrovana u Francuskoj, policija joj ne može ništa. Ipak kada vozi kola registrovana u našoj zemlji, priznaje, onda mora da bude fina kako ne bi dobila kaznu.

Blaywatch

Slikano na Splav BlayWatch

Blaywatch

Slikano na Splav BlayWatch

Ipak, kako god da dođe, Dara Bubamara gostima splava BlayWatch obećava neverovatu noć. Ako čujete “Galamu” budite sigurni da ste na pravom mestu jer vas na splavu BlayWatch očekuje lud i nezaboravan provod i uz stare hitove poput “Dodirni me”, “Već sam navikla” i mogi drugi.

Dođite da se provedete i budite sigurni da će sajt beogradnocu.com zabeležiti ovaj događaj i uslikati atmosferu na jednoj od najboljih žurki tog dana u Beogradu.

Rezervacije za ovaj, ali i sve ostale dane na splavu BlayWatch možete izvršiti na dva načina. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com