Fensi Kafana, vesti

Darko Lazić se provodi u Fensi Kafani.

Iako u svojoj numeri pevač Darko Lazić kaže “godinu dana, trista kafana”, on je ipak izabrao samo jednu za provod. A o tome da nije pogrešio svedoče fotografije na kojima se vidi prava kafanska atmosfera dovedena do maksimuma.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Naime, pevač Darko Lazić za svoj jučerašnji izlazak odabrao je Fensi Kafanu, što zbog uživanja u muzici, što zbog prijatnog ambijenta, i nesumnjivo se dobro proveo. Sa svojim prijateljima uživao je u svemu što Fensi Kafana nudi, pa očekujemo da ćemo ga ovde ponovo sresti, sudeći po njegovom raspoloženju.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Zašto poznati biraju Fensi Kafanu, na vama je da proverite! Pravo vreme za to je naredna nedelja kada vas očekuje izvanredan muzički repertoar. Četvrtak je rezervisan za provod uz Vesnu Zmijanac, dok je petak dan za Katarinu Živković i neponovljivi Fensi Bend. U subotu, za vaš provod biće zaduženi Nenad Cvijetić i Sanela, dok u nedelju spektakl prave Andreana Čekić i Kosmajac.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestonićkim mestima. Pored vesti na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija, i uveriti se u najbolji prestonički provod.

 

beogradnocu.com