Nova godina

Dobro ste čuli - tri velike estradne zvezde na jednom mestu za doček 2020. godine!

Novogodišnja zabava je upravo postala ekskluzivnija, a u restoranu Inter Hollywood doček Nove godine postaje centar najboljeg provoda u najluđoj noći. Ukoliko požurite i svoje mesto na vreme rezervišete, imaćete jedinstvenu priliku da tokom čitave večeri uživate u hitovima omiljenih glasova srpske estrade, i da đuskate ni manje ni više nego uz Darka Lazića, Slađu Alegro i Daru Bubamaru.

Poznate zvezde će za doček Nove godine 2020 dovesti atmosferu do usijanja a samo će odabrani imati prilku da se zovu gostima na njihovim nastupima u najluđoj noći. To možete biti upravo vi, zato ne oklevajte i obezbedite sebi mesto pozivom na brojeve telefona: 062 34 34 33, 063 34 34 33, kao i na broj 063 33 33 44.

Za vas smo obezbedili i mogućnost online rezervacije, kao i uvek dostupnu, Beograd noću aplikaciju gde možete rezervisati mesto za novogodišnji provod uz Daru Bubamaru, Darka Lazića i Slađu Alegro.

U restoranu Inter Hollywood Ledine doček Nove godine postaje najluđi provod u Beogradu, a ako za raspoloženje koje nosi Nova godina Dara Bubamara, Darko Lazić i Slađa Alegro budu zaduženi - novogodišnja noć je pun pogodak!

Neka Dara Bubamara doček Nove godine učini savršenim

Dočekajte najluđu noć u restoranu Hollywood na Ledinama i iskusite šta znači najbolji provod u novogodišnjoj noći. Nema ni najmanje sumnje da će tako i biti jer je jedna od super zvezda koja će nas kroz tu noć voditi i Dara Bubamara - poznata po neverovatnoj energiji i vanvremenskim hitovima koji su poznati svim generacijama.


Ukoliko se odlučite da vam specijalnu noć kao što je Nova godina Dara Bubamara uveliča, možete se nadati hitovima Dođe mi da vrisnem, Lažu te, lažu, Još ima dobrih ljudi i Srećna žena - koje je Dara izdala još daleke 1991. godine.

Sitna novosađanka raskošnog glasa, osim romantičnim hitovima s početka karije, obradovaće svoje fanove i notama pesama kao što su, “Željo moja” i “Protiv sebe ne mogu”.

Iako je Dara sarađivala sa brojnim umetnicima, bila član muzičkog sastava “Dara Bubamara Šou Bend” od kog je i preuzela ime nakon razilaženja, bila deo Grand produkcije i City records izdavačke kuće - ispostavilo se da joj najbolje leži solo karijera. 

Dara Bubamara je potvrdila svoju karijeru jedne od najvećih muzičkih zvezda u regionu, hitovima pesama poput Javite mi, javite, Vero, neveroDodirni me, Dobro jutro nikome, Zidovi, Neka malo, Trese mene ljubav, trese, Folirantu, prevarantu...

Darine pesme postale su vanvremenski hitovi koje pevaju sve generacije, a bez numera poput Galama, Delete, Pusti tu priču, Džoni, Džoni, Volim sve što vole mladi, Opasan, Kraj i tačka, i Karera - ne može se zamisliti nijedan njen nastup.

Osigurajte svoje mesto za novogodišnji nastup Dare Bubamare i dajte poseban doživljaj pesmi Neću kući, uz All Inclusive doživljaj i potencijalnu Amneziju jutro nakon najluđe noći.

Za doček Nove godine Darko Lazić peva svoje boemske hitove

Mladom i talentovanom pevaču trebalo je tek nešto više od 10 godina da se smatra vanrednim pevačem i čovekom čiji hitovi gađaju baš u srce. Obradom pesama poput Ti si žena koju ludo volim, Sumorno jutro, Lepotice grada, Otvori mi svoja vrata, Put me zove - osvojio je srca svih zaljubljenika u kvalitetnu, narodnu muziku - što mu je donelo i pobedu na takmičenju “Zvezde Granda”.

Potom su usledili hitovi Brate moj, Idi drugome, Korak do sna i saradnje sa nekoliko srpskih pevača koje su samo potvrdile Darkovu popularnost u narodu. Uz mladu ali već potvrđenu nadu srpske estrade kakva je Darko Lazić Nova godina 2020. biće poslastica za sve boeme i ljubitelje kvalitetnih, narodnih hitova.

Kako bi bila uspešna Nova godina Darko Lazić i njegova koleginica Dara Bubamara, imaće podršku još jedne zvezde, čijim će prisustvom noć biti upotpunjena i dovedena do granica savršenstva, a to je Slađana Vujičič, poznatija kao Slađa Alegro.

Da bude savršena Nova godina Slađa Alegro će se pobrinuti

Luda žurka uz hitove narodne i pop muzike stiže i na vrata svečane sale Inter Hollywood za Novu godinu. Za to će se pobrinuti ni manje ni više nego institucija muzičke scene, pop-folk pevačica Slađa Alegro.

Od obrada pesama do himni proslava

Da li je Slađa Alegro očekivala da će postati zvezda kojoj se mnogi dive, kada je 2001. osnovala “Alegro bend” sa nekoliko prijatelja i baveći se obradama tuđih pesama - ne znamo, ali ono u šta smo sigurni jeste to da se na njenom nastupu ne smeju zaobići hitovi poput: Živim za to, Imendan i Neka ide život, koje su postale svojevrsne himne proslava.

Samostalna karijera je Slađi od 2016. godine donela još nekoliko hitova među kojima su se istakli Jelen, a nakon toga i Afrika koja je odmah osvojila srca Slađine publike. Ukoliko ste i vi obožavalac lika i dela ove talentovane i vrsne pevačice kakva je Slađa Alegro Nova godina 2020. poziva vas u Inter Hollywood, na jedinstvenu novogodišnju noć i vrhunski provod do jutarnih časova, u belom gradu koji ne spava.

Slađa, Darko i Dara Bubamara Nova godina 2020 - provod koji se ne propušta

Zato, ne čekajte previše, već na vreme obezbedite sebi mesto u restoranu Inter Hollywood za Novu godinu i ponesite dobro raspoloženje, a za vrhunsku atmosferu novogodišnje noći zadužen je trojac Dara, Slađa i Darko. Luda novogodišnja noć upravo je postala još luđa!