vesti

Naučnici su došli do otkrića koje će utešiti muškarce koji nemaju pločice na stomaku i ne izgledaju kao manekeni sa reklama.

Zaključak je da su buckasti muškarci bolji ljubavnici od mršavih. Ispitivanja su pokazala da su momci koji imaju pivski stomačić zapravo izdržljiviji u spavaćoj sobi, pa partija seksa sa njima traje u proseku 7,3 minuta.
S druge strane, seks s vitkim muškarcima traje prosečno svega 1,8 minuta, a ispostavilo se i da su manje vešti u krevetu od debeljuškastih tipova, koji bolje znaju kako da zadovolje ženu, a navodno imaju i manje problema sa prevremenom ejakulacijom.

Za ovako dobre rezultate koje su postigli debeljuškasti muškarci zaslužni su njihovi “ljubavni jastučići” ili naslage sala na stomaku, koji im pomažu da postignu pravu ravnotežu hormona. Naime, muškarci s viškom kilograma imaju povećan nivo ženskih hormona estradiola, koji je jedan oblik estrogena. Naučnici veruju da baš ti hormoni utiču na ravnotežu hemikalija u mozgu koji kontrolišu ejakulaciju, pa niži nivo ženskih hormona kod muškaraca može stvarati problem na ovom polju.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je ilustrovan.

beogradnocu.com