Barovi, vesti

Devedesete u kafe klubu Semlin bar!

Došao je još jedan petak koji se ne propušta i to samo u Semlin bar-u! Specijalno za vas, drage goste, Semlin bar svakog petka organizuje veče i muziku devedesetih koju će za miks pultom vrteti mladi DJ Stefan Maslovarić.

Svojim umećem na mikseti, ovaj DJ će upotpuniti atmosferu i dovesti je do vrhunca. Očekuje vas neponovljiva žurka uz mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja!

Semlin bar

Fotografisano u Bar Semlin bar

Dođite u Semlin bar i na kratko se prisetite mladosti (za stariju ekipu) i hitova Dr Iggija, Mobi Dika, Đoganija i mnogih drugih koja će vam vratiti sećanja. Moći ćete da uživate uz najveće hitove pop, rock, dance i narodne muzike devedesetih i da se nezaboravno provedete uz pesme koje su punile diskoteke i klubove pre 15, 20 godina. Vratite se u muziku devedesetih koja traje večno i vrlo lako osvaja nove generacije.

Semlin bar

Fotografisano u Bar Semlin bar

Dizel žurke su poznate po jedinstvenoj i vrlo pozitivnoj atmosferi, a u Semlin bar-u sve to dobija drugu dimenziju i izgleda još mnogo bolje. Zato uskočite u šuškave trenerke i Air Max patike, okačite tozla, kući i pravac u Semlin bar na đuskanje do jutra!

Ako već ne možemo da pomerimo vreme unazad, možemo bar kroz muziku, na neko vreme, da se vratimo u devedesete i fantastično provedemo! Najveći hitovi turbo-dizel doba, veliki izbor pića i neverovatna atmosfera, učiniće vam ovo veče apsolutno nezaboravno.

Semlin bar

Fotografisano u Bar Semlin bar

Oči boje duge, Dvesta na sat, Opsesija, samo pustite da sećanja nadolaze i igrajte u ritmu koji vam daje sjajni Dj Stefan Maslovarić!

Rezervacije za veče devedesetih, ali i sva druga dešavanja u Semlin bar-u, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com