Parlament, vesti

Devedesete u klubu Parlament.

Želite da osetite te “ludačke” godine? Godine kad je sve bilo i moguće i nemoguće. Godine kad su najčudnije stvari bile normalne i kada se muzički gledano iz jedne potpuno genijalne generacije, kao i velike i raznolike ere, iznedrilo mnogo dobre muzike?!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Pesme devedesetih uključuju sve od Nirvane do Eminema, od Moby Dick-a do Dr Iggy-a... Zato vas jedinstveni klub Parlament poziva na jednu od najluđih žurki u petak 10. januara, kad će se okupiti sve ono najbolje iz 90-ih!

DJ Marino će vam kroz setove pune energije doneti sve one ludačke retro stvari koje će vas zapaliti ili do suza nasmejati! Dođite da sa ovom piratskom ekipom provedete jednu potpuno ludu noć- “Still In 90’s”, samo u klubu Parlament! Naravno, klub vam iste večeri i poklanja, pa ćete po ceni jedne flaše pića dobiti dve flaše! Jedinstvena ponuda samo u klubu Parlament!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Naredne večeri, u subotu 11. januara, kao i do sada, vas domaćin klub Parlament, sa svojom veselom RTT posadom udruzenu sa RnB Party Animals ekipom, želi vam dobrodošlicu na sada već dobro poznat "Run The Twerk"! Ne treba trošiti puno reči na ovu subotnju groznicu koja vlada klubom i na koju je već veliki deo vas, prestao da bude imun. Kao i svaki put do sada već svima dobro poznat Deejay Architect će doprineti tome da se klub trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona… Jedno je sigurno - čekaju vas setovi puni energije koju će Parlament preneti na sve vas!

Ovog puta, otkrićemo vam i mali detalj onoga sto možete da očekujete na live Twerk performansu dve devojke koje će klub Parlament pokušati da ugosti uskoro.

Na vama je samo da dođete, uživate i prepustite se čarima ove energične prestonice! Rezervacije za žurku “Still In 90’s”, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu Parlament možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com