vesti

Devojke, da li znate gde večeras možete da pronađete dečka?

Ako je vaš odgovor na pitanje iz naslova bio splav Povetarac, apsolutno ste u pravu. Povetarac je brod na kome preko dana možete da svratite na piće, a uveče da uživate u jedinstvenom klabingu, a večeras upravo ovde možete pronaći dečka! Naime, svakog ponedeljka na  splavu Povetarac održava se fenomenalna žurka pod nazivom "Nađi dečka", što predstavlja odličan način da se započne radna nedelja! Prava letnja muzika, još bolja atmosfera, i sve to na reci do ranih jutarnjih časova.

Ovog ponedeljka, na  splavu Povetarac, pored potencijalnog partnera, očekuje vas još jedno iznenađenje. Vaše veče će biti još zanimljivije jer imate priliku da izvučete kupon, plavi su za dečake, a crveni za nežnije polovine, nakon izvlačenja pronađite svog para i dođite zajedno na šank po besplatno piće! I naravno, uživajte u traženju!

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Kako sami organizatori kažu, ovo je žurka za sve pametne, glupe, lepe, ružne, smotane, snalažljive, nežne, romantične, patetične.. devojke koje znaju šta hoće!  Naravno i za muškarce koji mogu da isprate bilo koju od gore navedenih kategorija.

Ne tako davno dvoje prijatelja je pokušalo da pomogne svojoj prijateljici da nađe dečka pošto već duže vremena uz obrazloženje da su svi loši, bezobrazni, lažljivi, pokvareni, feminizirani, njoj to nije polazilo za rukom.  Nažalost to im nije uspelo ,ali iz tog pokušaja se rodila ideja da se napravi pokret koji ce pomoći svim ženama sveta da pokušaju da nađu svog muškarca. Ova žurka je fenomenalna prilika za devojke i žene da se organizuju, razmene iskustva i strategije u borbi protiv virusa koji se zove ''slaba ponuda kvalitetnih muškaraca''. A poziv na nezaboravni provod upućen je i pametnim i hrabrim muškarcima koji umeju da čitaju između redova.

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Pronašle dečka ili ne, ovo će biti žurka koju ćete sigurno pamtiti. Start je zakazan za 23.00, broj kupona je ograničen, a za muziku su zaduženi DJ Holesterol i DJ Testosteron!

Kakav je provod na "Nađi dečka" žurkama pogledajte u našoj galeriji, a da vam neko ne bi večeras na splavu Povetarac “oteo” potencijalnog  Gospodina Pravog, izvršite svoju rezervaciju na vreme. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com