Kolumne

Zašto? Kažu, to im je u krvi! Ne, to je jedan od najotrcanijih izgovora koji postoji. Bavili smo se ovom temom i rezultati pokazuju sledeće. Evo drage dame zašto vas muškarci varaju!

muskiOni razmišljaju ovako....Kod kuće imaju divnu devojku koja će jednog dana biti dobra majka, vredna i poštena žena. Međutim, kada im se ukaže prilika da švrljaju sa strane, oni će to uraditi kako bi ostvarili svoje seksualne fantazije. Psiholozi kažu da većina muškaraca svoje skrivene želje u seksu ne deli sa svojom ženom već da traže "žrtvu" koja će im to omogućiti. Hm? Drage dame, trudite se da udovoljite svom muškarcu ne samo u kuhinji već i u krevetu.

13

Jedna velika istina je da nikada nije bilo lakše pronaći ženu koja voli seks za jednu noć. Pojedine devojke ne prezaju ni od čega. A kad je sve na izvolte, labilni muškarci će ipak "bocnuti" nešto. Prosto i jednostavno. Zamislite da ste na dijeti a pred vama je bogata trpeza. Hoćete li uzeti bar jedan zalogaj krišom?

smeker-sa-ribom

Veoma je važno kakvo je društvo vašeg dečka. Ako su oni skloni prevarama, ponavljamo, labilan muškarac će vas prevariti tek tako. Kako  bi i on ispao šmeker u društvu a ne papučar. Ovo je jedan od najglupljih razloga, ali dešava se, zato ga i navodimo. I da ne zaboravimo pijanstvo. Postoje muškarci kojima alkohol popije mozak, pa pogreše te se sutra gorko kaju. A ima i onih koji se ne kaju.

Elem, devojke, nemojte biti obeshrabrene ovim podacima. I dalje postoje muškarci koji su verni i odani! Da....Postoje...

 

beogradnocu.com