Kolumne, Razno, vesti

Devojke koje pristaju na nepristojne ponude.

Dragi dečaci, što su temperature više, to su haljinice kraće, a veća je i želja za letnjim avanturama. To je jasno. Ono na šta vam mi skrećemo pažnju jeste da vrlo lako lovac može postati plen. Naime, mnoštvo ženskih časopisa iz broja u broj poručuje "kako izbeći vezu na jednu noć", "šta kada se probudite same", "šta ako ode odmah nakon seksa"... A šta ako ona ode odmah nakon seksa?

braun (1)

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Neretko se dešava da dok vas ne vidi potajno izvodite "happy dance" i jednostavno ne možete da verujete kako vam se posrećilo i kako ste takvu lepoticu doveli kući. Dok trepnete već ste smislili imena za unuke, a odlučili ste da ćete je voleti i bez zuba... A da li vam se posrećilo? Nažalost, sve je brži tempo života, sve je manje vremena za istisku ljubav i povezivanje na nivoima višim od telesnog. Upravo zbog toga, mnoga poznanstva svode se na isključivo seksualni kontakt, i to je nešto što je postalo sasvim normalno. U većini slučajeva muškarci su ti koji "nisu spremni za vezu" i "moraju nešto rano da završavaju po gradu", ali je sasvim realna i situacija da se vi probudite pored praznog jastuka na kome je od nje ostao samo puder.

braun (3)

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ako se probudite sami, a želeli ste nešto više, ne očajavajte, možda je zaista morala da ode. Moguća situacija je i da devojci bude neprijatno, pa zato pobegne. Ipak, ne bi valjalo videti devojku sa šminkom od sinoć. Ukoliko vam se devojka koja je pristala na nepristojne ponude ipak i nakon svega ne javi, nemojte insistirati, jer ne želite da budete glavna tema pored najnovijih sniženja i nove devojke njenog bivšeg momka.

U svakom slučaju, ukoliko se desi da se dan nakon seksa ne otimate ni sa kim oko ćebeta, nadajte se da će vas pamtiti po dobru, odnosno dobrom.

 

beogradnocu.com