Kolumne

Sve boje su u trendu! Crvena, plava, crna, ljubičasta, crna... Devojke su rado prihvatile nove trendove, te na svoje usne nanose karmine pomenutih boja. Međutim nedavno sprovedena istraživanja su pokazala da muškarci i te kako vrše kategorizaciju devojaka na osnovu toga koji su karmin izabrale.

crveni ruz

Crveni ruž je najzastupljeniji i dalje. Muškarci, devojke koje se opredele za ovu boju smatraju veoma izazovnim i strastvenim devojkama. Dakle ako usnama želite da privučete nečiju pažnju u klubu - crveni karmin je obavezan.

ljubicasti ruz

Modni stručnjaci kažu da je ljubičasta boja totalni hit ove sezone. A jači pol kaže da ljubičasti ruž nose mistične žene, koje naizgled deluju moćno a u stvari su senzualne i nežne.

0100

Ruž u boji mesa je nešto što zauzima drugo mesto, po mišljenju muškaraca. Često ćete čuti da mnogi od njih ne vole preterano našminkane devojke, zato one koje blago ističu svoje usne smatraju smernim i povučenim devojkama. Nasuprot tome, lepotice koje svoje usne oboje crnom bojom smatraju se nepristupačnim i čudnim.

beogradnocu.com