Razno, vesti

Jelena Karleuša izazvala je burne reakcije kad je na Tvitter profilu istakla da "svaki „niko“ može imati vilu s liftom, limuzine, bazen, „versaće“ vaze, „ermes“, ali da se životni uspeh ne može kupiti".

Očigledno se na osnovu ovog komentara pevačica Dijana Janković osetila prozvanom, jer je istog dana u jednoj emisiji izjavila da ima ugrađen lift u svojoj vili, kao i versaće vazu. Da li je JK aludirala na Jankovićevu, ne znamo, ali Dijana nikako nije ostala bez reči i komentara:

10509651_535281826576647_137153462775817119_n

-"Ne znam koji je to poriv da Dotična godinama napada bolje, bogatije i uspešnije od sebe. O čemu se radi? Boli je moja vaza pa me je nazvala šušom? Ne razumem. Pa ta ista Dotična je tokom četiri meseca braka sa prvim suprugom, kada je jedino i imala para, pričala po medijima o vilama, dijamantima, brilijantima. Nijedna koleginica je nikad zbog toga nije vređala niti nazivala šušom. Pa zar sama nije pre dve godine dovodila ekipe u svoju nazovi vilu u Lisičijem potoku i snimala se kako liftom ide do spavaće sobe. Meni je tada bilo drago da je kupila svoju prvu nekretninu, a nisam je smatrala šušom.

10527798_540161689421994_4391502126049993709_n

Ne znam što konačno ne gleda svoja posla, svoju porodicu, svoj bazenčić od dva kvadrata. Ne dam nikome da me vređa, pa ni njoj. I da, ja nisam sujetna. I sutra bih rado došla na njen nastup u Crnoj Gori, al vidim da ove godine nigde ne peva. Šteta. Zašto bi se jedna velika zvezda bavila sa mnom i time šta imam, a šta nemam u kući. Da se nije uplašila moje produkcije, moje nove pesme "Balerina" i mog novog spota koji je predstavljen kao srpski brend i prodavaće se u inostranstvu.

Oćigledno joj smetam. Neka se ne brine, neću ja nigde nastupati u Srbiji, moj cilj je inostranstvo kao i modna linija koju ću uskoro tamo predstaviti."- poručila je pevačica Dijana Janković na svom Facebook profilu.

U skladu sa svim dešavanjima, Karleuša nastavlja da vodi u sudskim postupcima, te je, kako navodi njena PR služba "advokatski tim tužio izvesnu Dijanu Janković".

 

beogradnocu.com