Razno

Pesma pod nazivom "Svi me poznaju kad im nešto treba" u izvođenju pevača Stojadina Trajković-Dikija a čiji je kompozitor Bane Vasić koji je između ostalog komponovao i aranžirao čuvenu pesmu "Žal" Šabana Šaulića, preti da postane veliki hit. Naime, kako Beogradnocu saznaje po gradu među muzičarima se šuška da je ovu pesmu prvobitno otpevao i snimio spot za istu niko drugi do kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Šta se u međuvremenu dogodilo i kako je pesma došla u ruke Dikija to samo ova dva pevača znaju. Što bi naš narod rekao "Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno".

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sve ponude za doček Nove godine 2018 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com