Kabare 13, vesti

Direktor Partizana iz fotelje pravac u klub.

Albert Nađ, koji je tačku na svoju fudbalsku igračku karijeru stavio u 34. godini, ne prestaje da obilazi klubove. Tako je ponovo posetio jedinstveni klub Kabare 13.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su i oni ispratili popularnog bivšeg fudbalera i zabeležili veoma dobre fotografije, uživajući u vrhunskom provodu sa slavnim Nađom.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

O Albertovoj izuzetno bogatoj sportskoj karijeri sve se manje-više zna, a imajući u vidu funkciju koju trenutno obavlja, kao sportski direktor FK Partizana, njegova biografija sigurno će biti dopunjena u godinama koje slede.

Alberta Nađa navikli smo u poslednje vreme da gledamo u odelu - na Partizanovom stadionu, tokom zvaničnih klupskih prezentacija, gde god je obavezno pojavljivanje člana UO crno-belih, odnosno kordinatora za sportska pitanja. Na toj funkciji je već više od godinu dana. U fotelju je uskočio praktično s terena, gde je bio aktivan do 2009, noseći dresove Partizana, Betisa, Ovijeda, Elčea, Rostova, Čukaričkog itd.

Otkad je kopačke zamenio cipelama, ovaj nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore mnogo nam je interesantniji kada lopta miruje. Tako je bilo i sinoć, kada smo se družili sa njim u klubu Kabare 13, čiji je vlasnik bivši reprezentativac jugoslovenske hokejaške reperezentacije, Predrag Popović.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Nađu je to bila idealna prilika da malo pobegne od svakodnevne rutine, a nama da čitaoce beogradnocu.com upoznamo s njegovim malim delom života van fudbala.  Pogledajte šarmantnog Alebrta Nađa i fotografije koje će vam preneti delić atmosfere koja se sinoć odvijala u sjajnom beogradskom klubu Kabare 13, na nastupu Crystal Benda.

Klub Kabare 13 nesumnjivo postaje glavna stanica prestoničkog provoda, tako da na ovom mestu, sudeći po dosadašnjim dešavanjima, možete očekivati samo spektakl, vrhunski provod i nezaboravno uživanje. Proverite i vi zašto je klub Kabare 13 jedno od omiljenih mesta za provod poznatih. Večerasvas očekuje sjajna svirka uz Tonija Surovog i Maki, dok je utorak 11. mart, već uveliko poznato veče za turnir “Ne ljuti se čoveče”.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kabare 13 možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo Kabare 13 bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com