vesti

Disco Madness u klubu Republika.

Republika i ovog petka dokazuje zašto je jedan od najboljih klubova u Beogradu. Za vaš dobar provod, ovaj urbani klub pripremio vam je sjajno DISCO MADNESS veče kada će za miks pultom biti zaduženi Me-High-Low & Nebojša Obradović Oysha – jedni od najpopularnijih DJ – eva.

klub Republika

Fotografisano u Klub Republika

Povoljne cene, odlična muzika, divno i profesionalno osoblje i vrhunski provod. Dođite da se dobro zabavite u jednom od najpopularnijih klubova Republika. Dodatni plus za ovako fenomenalno veče u najavi su fantastične koreografije Fluid dance team-a. Već u subotu, muziku će puštati jedini i neponovljivi DJ Miloš Starčević.

klub Republika

Fotografisano u Klub Republika

Svima vama koji dođete u klub Republika, uz ljubazno osoblje, na raspolaganju će biti veliki broj barskih stolova, visokih sedenja, veliki broj separea, veliki izbor pića, devojaka, momaka… Pa ko šta voli nek izvoli. Sjajan provod, atmosfera i vrhunski ambijent po ugledu na čuvene svetske klubove, vam je zagarantovan. Profesionalno osoblje je uvek na raspolaganju da pruži vrhunsku uslugu gostima kluba u vrlo atraktivnom i komfornom ambijentu.
Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane Dj-eve, onda je klub Republika pravo mesto za vas.

klub Republika

Fotografisano u Klub Republika

Pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se kako izgleda najbolji noćni provod u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com  rado se provode u klubu Republika , tako da i vi možete biti deo naše galerije, pravo sa lica mesta ovog sjajnog kluba!

Ne propustite provod u klubu Republika , već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com