vesti

Divlji zapad u novoj kafani Fenjer!

Noćni život naše prestonice će od sutra biti bogatiji za još jednu prelepu kafanu u samom centru grada - kafanu Fenjer koja se nalazi ispod Brankovog mosta.

Svi vi putnici namernici, ili vi koji slučajno prolazite, memorišite ovu adresu kao centar dobrog provoda i budite deo sutrašnjeg otvaranja kafane Fenjer!

U petak 11. i subotu 12. oktobra, očekuje vas nezaboravno veče u ovoj, uskoro jednoj od vodećih kafana u našoj prestonici.

Samo sutra možete igrati ulogu istinskog kauboja, jer vam se sprema pravi “Divlji zapad” u Beogradu! Upravo tako… Kafana Fenjer će vas vratiti nekoliko godina unazad, u vreme kad će vas usluživati braća Daltoni, a za šankom će vas sačekati šerifi. Očekuje vas spektakularno i veoma uzbudljivo veče prepuno iznenađenja! Kafana Fenjer vratiće vas u vreme kada su se izvrsno piće, vrhunska usluga, i pravi merak podrazumevali.

Ova, uskoro vodeća kafana u našoj prestonici, spremila je specijalne poklone za najveselije devojke na žurci otvaranja. Ovakva iznenađenja još niste videli ni u jednoj drugoj kafani. Zato cure, dozvolite sebi da najzad pokažete kako se lepo provodite i prosto budete vesele i svoje, uživajući u fantastičnoj večeri kafane Fenjer.

Goste u kafani Fenjer, koja će brzinom svetlosti postati sinonim za druženje i odličan provod, zabavljaće sjajan orkestar bend “4 za Groš” koji će vam prirediti fenomenalnu atmosferu.
Sutradan, u subotu, pripremite svoje glasne žice i potpetice, jer će vam svirati jedinstveni “Fenjer bend”.

Ukoliko ste željni dobre pesme, prijatnog osoblja, pristupačnih cena i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate, bilo da proslavljate devojačke ili momačke večeri, ili ste željni vrhunskog provoda, onda je kafana Fenjer pravi izbor za vas!

Kafana Fenjer ima ono neponovljivo…
Kao šarm žene u koju se zauvek zaljubljujemo, kao nadolazeća plima na moru, kao vetar koji nas rashladi po vrelom danu, ono nešto po čemu je prepoznajemo, kao mesto koje je naše, kome pripadamo, kome se vraćamo da tu podelimo sve ono što nas raduje, što nas rastužuje, da vidimo one koje volimo, kojih smo se zaželeli, kao mesto gde želimo da budemo.

Zbog brojnosti velike ekipe koja će se okupiti na otvaranju kafane Fenjer, poželjno je da na vreme rezervišete sto za vas i vaše prijatelje. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com