Kabare 13, vesti

Divna u klubu Kabare 13.

Naša poznata novinarka, majka naše dive Jelene Karleuše u četvrtak je odlučila da svoje raspoloženje prepusti klubu Kabare 13. Za dobre vibracije bili zaduženi Crystal Bend, Gorana Babić i domaćin Ivan Marinković koji su svim veselim gostima na autentičan način dočarali pravo kafansko veče.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Divna Karleuša je proteklih decenija bila jedan od najslušanijih glasova Radio Beograda, pomogla karijere mnogih pevača, a najviše svoje ćerke Jelene, koja je danas njena omiljena pevačica. Pre rijalitija Farma 5 učestvovala je u Akademiji debelih, a bila je i u Velikom Bratu i u svim tim show programima se odlično predstavila publici i stekla još veći broj fanova.

Klub Kabare 13 u četvrtak je bio pravi kafanski izazov za sve meraklije i uz uvek odlične Crystal Bend, Goranu Babić provod je bio za pamćenje. Ivan Marinković koji je u klubu Kabare 13 tradiconalno domaćin svakog četvrtka postarao se da i ovaj četvrtak svim gostima bude nezaboravan.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Klubu Kabare 13 je odlično zabavljačko mesto, polako, ali sigurno preuzima kormilo vodećih mesta u gradu i zabava koja se ovde nudi ima sve veći broj poklonika koji ne propuštaju dobre provode u klubu Kabare 13 koji su veoma raznovrsni i zanimljivi.

Tako vas večeras na ovom klupsko-kabaretskom mestu čeka odličan provod uz Crystal Bend koji će napraviti pravi dar- mar. Sa Crystal Bendom nema loše pesme i provod je uvek vreo i na najvišem mogućem nivou, večeras ćete imati priliku da uživate u maximalnoj zabavi i budete deo ekipe koja je najbolja i najjača u gardu.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 nudi najraznovrsniji provod koji možete naći u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com