Kabare 13, vesti

Divna ''uživo'' u Kabareu 13.

Divna Karleuša sinoć se veselila uz Jelenu Gerbec i Slobodana Đurkovića u klubu Kabare 13. Divna Karleuša jedna od naših najproslavljenijih radijskih voditelja koja je u ostvarenju karijera pomogla mnogih našim poznatim ličnostima, poslednjih godina je više u žiži interesovanja kao majka Jelene Karleuše.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Divnu je publika mogla na nešto drugačiji način da upozna i kroz reality show programe Veliki Brat i Farma gde je učestvovala. Sa poslednje Farme će je ljudi zapamtiti kao vrednu i zanimljivu ženu, ali i po konfliktima sa pobednicom Farme 5 Jelenom Golubović do kojih je uglavnom dolazilo zbog Jelene Karleuše o kojoj je pobednica non-stop govorila. Iako je njena ćerka naša mega zvezda Jelena Karleuša u medijskoj izolaciji insteresovanje za nju i njene planove nije splaslo, fanovi joj svaki dan preko duštvenih mreža ukazuju poštovanje i sa nestrpljenjem isčekuju novitete.

Klub Kabare 13 je sinoć bio sjajan, svi prisutni su s dušno uživali kako u muzičkom repertoaru, tako i u fantastičnoj atmosferi koja je vladala sinoć u vašem obožavanom klubu Kabare 13. Klub Kabare 13 je nešto sasvim novo u noćnom životu Beograda, sa njim iznenađenja tek kreću i tek ćete saznati kakav će to kabaretski duh da podeli sa vama ovaj fenomenalni klub drugačiji od svih ostalih u Beogradu.

klub Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 mesto sa čijeg prozora će vam se činiti da gledate neke sasvim druge predele od onog na kom se realno nalazite, ovo mesto je toliko fantastično da ćete imati osećaj kao da se nalazite na više različitih mesta u isto vreme i to je zaista jedinstven doživljaj.

U klubu Kabare 13 večeras u susret nezaboravnoj večeri sviraju Igor X i Zvezde Granda i to će biti nezapamćeno pozitivan doživljaj kog ćete se uvek rado sećati i kom ćete što pre poželeti da se vratite jer toliko jedinstvenog mesta kao što je klub Kabare 13.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Besplatnu rezervaciju za provod u najboljem klubu Kabare 13 možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Klub Kabare 13 je privukao i naše objektive i to iz više razloga koje ćete morati da proverite sami, eto već večeras, vidimo se!

 

beogradnocu.com