Loft, vesti

Dj Betoko - najveća dip house senzacija u klubu Loft.

Ove subote, 18. januara, stiže dip House senzacija i neverovatni Dj Betoko, samo u klubu Julian LoftKlub Julian Loft, koji je za kratko vreme postao omiljeno mesto za zabavu u našem prestoničkom gradu, sa ponosom najavljuje još jedno sjajno DJ gostovanje!  DJ Betoko, jedna je od najvećih dip-house senzacija na svetskoj elektronskoj sceni. On dolazi po prvi u put u Beograd i to u jedinstveni i ekskluzivni klub - Julian Loft!

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Dj Betoko je svetsku slavu stekao velikim hitom “Raining again”, koji mu je dosta pomogao da se vine u sam vrh svetske EDM scene. U svojim setovima vešto koketira sa deep-om, tech-om i minimalom, a koliko je njegova muzika dopadljiva za uši širokih masa pokazuje i to što je našla mesto u veoma popularnoj holivudskoj seriji „CSI Las Vegas“, ali i u nekoliko velikih reklamnih kampanja.

O kvalitetu samog Betoka više nego dovoljno govori podrška kolega, među kojima su i legendarni Sven Vath, Marco Carola. M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire i drugi, tako da je odlična žurka praktično zagarantovana. Zato nemojte više čekati, jer ovakav nastup i muzika se ne propušta! Budite u toku sa najpopularnijim muzičkim gostovanjima i doživite pravu žurku uz originalne Dj mixeve najvećih imena elektronske muzike.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Klub Loft svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika. Klub Loft je takođe i mesto na kome susreću ljudi različite kulture, nacije, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Klub Loft garantuje dobar provod a na vama je samo da rezervišete svoje mesto, pošto je ulaz na ovu žurku potpuno besplatan. U iščekivanju odličnog Dj Betoka, najjednostavniji način da izvršite rezervaciju jeste da okrenete naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 ili rezervišete Online. Vaš beogradnocu.com će biti sa vama i ove spektakularne večeri. Čekamo vas.

Not hard, not soft - klub Loft!

 

beogradnocu.com