Loft, vesti

DJ Betoko u klubu Julian Loft.

DJ Betoko, jedna od najvećih dip haus senzacija na svetskoj elektronskoj sceni, nastupiće u Beogradu 18.januara u klubu Loft. Klub Juilan Loft je za kratko vreme postao omiljeno mesto za zabavu u našem glavnom gradu. Uvertira za ovaj spektakularni parti je ovog petka 10. januara, kada u klubu Loft gostuje duo Lissat & Voltaxx, iz Kelna.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Betoko je svetsku slavu stekao velikim hitom “Raining again”, koji mu je dosta pomogao da se vine u sam vrh svetske EDM scene. U svojim setovima vešto koketira sa deep-om, tech-om i minimalom, a koliko je njegova muzika dopadljiva za uši širokih masa pokazuje i to što je našla mesto u veoma popularnoj holivudskoj seriji „CSI Las Vegas“, ali i u nekoliko velikih reklamnih kampanja. O kvalitetu samog Betoka više nego dovoljno govori podrška kolega, među kojima su i legendarni Sven Vath, Marco Carola. M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire i drugi… Ovo je prvi put da DJ Betoko nastupa u Beogradu, a ono što je sigurno jesta da će provod biti vrhunski.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Svojevrsno zagrevanje za prvo beogradskog gostovanje slavnog Betoka zakazano je za petak 10. januar kada dolazi nemački duo Lissat & Voltaxx. Ovaj dvojac je poznat po fantastičnoj atmosferi na žurkama, zbog čega ih često nazivaju i kraljevima dobrog provoda. Brojne njihove trake i remiksi bili su među najslušanijim na više različitih svetskih i evropskih top lista. Redovni su i na listama velikog broja drugih DJ-eva, što ih je dovelo do nastupa u najpopularnijim klubovima i festivalima širom sveta. Do sada su već nekoliko puta bili u Beogradu i svaki put su napravili šou za pamćenje, pa nema razloga da to ne ponove i sada. Ne propustite pravi spektakl u klubu Julian Loft.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com