Beograd, Hot Mess, Najave, Splavovi, vesti

Mesto koje se ovog petka, 05. avgusta, slobodno može definisati sloganom “place-to-be” jeste prestonički splav Hot Mess. Razlog tome jeste gostovanje svetski poznatog RNB DJ-a. DJ KIMBO je odlučio da još jednom poseti splav Hot Mess, jer kako sam kaže ovo je mesto sa fenomenalnog energijom. Sjajnim bitovima na koje niko ne ostaje ravnodušan, ovaj DJ će vas sigurno naterati da se prepustite i zaigrate. Samo neka imena sa RNB scene sa kojima je sarađivao su Jay Z, Kanye West a samim tim i dokaz više da ovaj vreli letnji petak ne smete da propustite. Pored bazena i uz omiljeno piće, doživite pravi letnji provod. Vidimo se u petak!

hot mess1

Fotografisano na splavu Hot Mess

hot mess masa

Fotografisano na splavu Hot Mess

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

hot mess devojka

Fotografisano na splavu Hot Mess

devojka

 

Fotografisano na splavu Hot Mess

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com