Bašta kod Juge, Najave

Kurd je vlasnik hitova „Hell Yeah“ i “Blue Monday”, a muzika i DJ nastupi ovog momka obeležili su proteklu dekadu. Maverick je ujedno i miljenik ženske publike, budući da beogradske klaberke uvek traže kartu više kako bi uživo mogle da vide ovog markantnog house DJ maga. Kurd će oe subote, 18. jula, nastupiti u „Bašti kod Juge“, u okviru „Bašta Sessions“ serijala koji za ovo leto najavljuje još mnoga poznata imena svetske DJ scene. Žurka počinje u 22h, a prisutne će „zagrejati“ DJ Ike.

 

„ Bašta Kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „ Bašta Kod Juge“ najpoznatija.

 

Bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

 

Bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

 

Bar Bašta Kod Juge

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

beogradnocu.com