Loft, vesti

DJ Sharam Jay u klubu Julian Loft.

Nakon večerašnje žurke u klubu Loft, gde ćete moći da uživate uz Dj Night, dobro se pripremite za sutrašnji spektakl. Naime, u subotu 22. februara Dj Sharam Jay, jedno od prvih imena evropskog deep house i NU disco zvuka, po prvi put nastupiće u Beogradu i to upravo u klubu Loft.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Sharam Jay, klaberima veoma poznato ime, je na sceni već punih 20 godina, a osim što ima preko stotinu izdanja za eminentne svetske label-ove, radio je remiske za muzičke velikane kao što su Moby, Gossip, Faith No More, Faithless, Diplo & Don Diablo, Mason & Roisin Murphy i drugi. Njegov label Bunny Tiger čim se pojavio ušao je na top 10 listu čuvenog portala Beatport, a odmah zatim uspeo je da sa svojim izdanjima dođe do pet prvih mesta i čak 20 proboja u najboljih 10 na NU disco listama.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Sve ovo, ali i redovna saradnja sa brojnim veoma uticajnim umetnicima iz sveta, ne samo elektronske muzike, već niz godina čine ga jednim od najtraženijh evropskih disk džokeja. Zato njegov dolazak na neki način predstavlja i lep poklon iskrenim beogradskim klaberima, ali i svakako još jednu fantastičnu žurku u klubu Loft. Ono što je sigurno, najbolji gradski provod neće izostati. Očekujte erupciju dobre energije, puno pozitive i najraspoloženije prelepe Beograđanke.

klub Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ove neponovljive žurke.

U iščekivanju ovog fenomenalnog dešavanja pogledajte našu galeriju i vidite kakva vas atmosfera očekuje u klubu Loft. Momenti koje su zabeležili naši fotografi garatovano će vas inspirisati da klub Loft bude nezaobilazan deo vašeg provoda.  Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje koje vam Beograd nudi.

 

beogradnocu.com