Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Sledećeg petka, 26. septembra, na popularnom splavu Shake'n'Shake spremite se za potpuno ludilo. Za Dj pultom biće fantastični dvojac - Dj Stereo Palma!

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Poznati po hitovima poput "Lick It i Our Love", ove godine Dj Stereo Palma vraća se na house scenu, objavljujući sjajni remix legendarnog hita "Coracao". Hitovi Stereo Palme, našli su se na dance kompilacijama velikih kuća, poput Ultra Records, 3 Beat i Ministry of Sound. Godine 2010. su napravili haos na Beogradskom Foam Festu zajedno sa Sebastianom Ingrossom i Axwellom. Više puta su nastupali na "Balaton Sound", najvećem mađarskom festivalu elektronske muzike. Nastupaju i na najvećim i najboljim festivalima na popularnim južnim plažama, poput Ibice i Majamija. Nastupali su i sa Dj Tiesta,  kao i David Guetta-om. A sledećeg petka će na  splavu Shake'n'Shake zabavljati VAS!

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. U iščekivanju ovog vrhunskog nastupa, pogledajte našu galeriju fotografija. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com