Poznati, vesti

Prošle nedelje u jednom beogradskom klubu u ulozi di - džeja našla se poznata Tanja La Croix, koja je u Beograd donela novu energiju svojim načinom puštanja muzike. Svi prisutni uživali su u dobrom ritmu, a kako je Tanja La Croix ekskluzivno za naš portal izjavila, uživala je i ona..

tanja zene

- Prvi put sam u Beogradu bila 2013. Godine, poslovno. Već tada mi se Beograd dopao. Svi su bili veoma ljubazni što je mene fasciniralo. Na nastupu u Klubu Brankow sam zaista uživala. Publika je sve vreme bila uz mene i moju muziku, i što je meni veoma važno, mnogo žena mi je prišlo i udelilo komplimente. To se ne dešava često - da žena ženi udeli kompliment, morate priznati.... Zaista sam u vašem lepom Beogradu uživala - kaže Tanja koja inače živi u Cirihu.

tanja crvena

-Oduševilo me je to što su svi gosti međusobno razgovarali, đuskali... Kao jedna velika familija. "Partypublika" je intenzivno plesala do ranog jutra. Uverila sam se u to da u Beogradu ima prelepih žena koje su prizemne i normalne.

Pitali smo je koje su prednosti a koje mane kada je devojka po profesiji di - džej?

- Muzika je moja strast i uvek dajem 150% svoje energije. Istina je da volim da se obučem seksi, ali tako je bilo i dok nisam počela da se bavim ovim poslom. Nikada nisam koristila privilegiju što sam žena. Ljudi često kada me vide za pultom pomisle da ne znam da radim svoj posao, ali ja ih brzo razuverim. Publika oseti sa koliko strasti ja to radim i da mogu da stanem rame uz rame sa muškarcima koji rade kao Di - džejevi.

tanja ledja

O daljim planovima kratko je odgovorila:

  • Moj poslednji singl pod nazivom " We Turn The World Around", je bio veoma uspešan u čitavoj Evropi. Radim na novom singlu koji treba da bude završen do proleća ove godine. Za kraj bih samo dodala - hvala Beograde!
    beogradnocu.com