Loft, vesti

DJ Tom Novy u klubu Loft.

Jedan od najpoznatijih DJ-eva Evrope, Tom Novy, dolazi u Beograd i nastupa u svima dobro poznatom klubu - Julian Loft!  Samo večeras 20.decembra, dođite na Friday and Beyond u klubu Loft na fantastičnu žurku koja vas očekuje.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Tom Novy je DJ i producent iz Nemačke, poznat po brojnim hitovima koji su obeležili house muziku među kojima su “Now or Never”, “Your Body”, “Welcome to the race”, “Take it” i mnogi drugi. Ove večeri u klubu Loft uveravamo vas da ćete se osetiti kao da ste na nekoj od najpoznatijih DJ scena Evrope uy DJ Tom Novy-a. Očekujte još mnogo poznatih imena iz sveta elektronske muzike u sjajnom klubu Loft. Spremite se, polećemo, tačno u ponoć ovaj mag elektronske muzike “vrti“ samo za vas! Ne propustite!

Već u subotu 21. decembra ne propustite Carolina Herrera 212 VIP Promo Party. Are you on the list? Ne zaboravite dress code za ovaj party - black&gold, crno i zlatno! Tačno u ponoć počinje žurka, a vaš omiljeni klub Julian Loft je spremio i poklone!

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Muzički koncept na kojem je zasnovan program kluba Loft podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Pored muzičkog, program ove sezone obogaćen je i drugim raznovrsnim sadržajima, performansima, modnim događajima, video radovima, instalacijama i izložbama. Uz vrhunsku uslugu i široku ponudu pića, koja uključuje i premium brendove, u ponudi su i lagani obroci u obliku finger food-a.

Klub Loft je prepoznatljiv po vrhunskim koktelima, koji uz standardne uključuju i vanserijsku ponudu, a posetioci ovog kluba koji radi poput pravih svetskih diskoteka, mogu da uživaju i u proizvodima od kafe jednog poznatog italijanskog brenda.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Klub Loft svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika. Klub Loft je takođe i mesto na kome se susreću ljudi različite kulture, nacije, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.

Rezervišite večeras svoje najbolje mesto za nastup Tom Novy-a i provedite nezaboravno veče, samo u klubu Julian Loft! Rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com