Barovi, Beograd, Najave

Cadoro bar predstavlja pravi izbor za kaficu ili piće sa prijateljima u opuštajućem ambijentu tokom dana, a uveče ovaj bar poprima svoj novi oblik i postaje mesto za prave ljubitelje piva, vina i rakije, za one koji očekuju izuzetno dobar provod uz najbolju muziku. Ovaj bar je pripremio posebne dnevne akcije za svoje goste: ponedeljkom su koka kola i kafa 230 dinara, a utorkom je na akciji Jelen 99 dinara. Sreda je dan viskija, Chivas - 250, Jack 200, Johnnie 130, dok su četvrtkom sve rakije po 99 dinara. Petkom je koktel party - 215 dinara, subotom akcija "Flaša je naša" - sve flaše 3000 dinara, a nedelja je opuštanje uz Somersby za 169 dinara. Dođite u Cadoro bar u uživaje u svom omiljenom piću i odličnoj atmosferi.

Bar-Cadoro-enterijer1

Fotografisano u Cadoro baru

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Bar-Cadoro-enterijer8

Fotografisano u Cadoro baru

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com