Kolumne

Devojke često umeju da budu "nemilosrdne" pa tako i da vrlo otvoreno kažu ako im se neko ne dopada. Istraživanja su pokazala da će žene pre u lice reći "Ne sviđaš mi se, pali", nego što će to učiniti muškarci. Ako ste skupljali hrabrost da priđete nekoj devojci, a ona vas je odbila, osećaj nije prijatan ali treba da ga prihvatite i nosite se sa njim.

Slika meseca 03.04.

Da vas nasmejemo na samom početku. Setite se priče Volta Diznija kog je odbilo više od 300 banaka kada je izložio svoju ideju o velikom dečijem parku. Zatim se setite Diznilenda. Verujemo da ovakve misli u kritičnim situacijama mogu da posluže kao podstrek.12633725_759492130854750_6695179364098555580_oŽene su veoma samopouzdane i ako im ne priđete na pravi način, može se desiti da budete odbijeni. I slavni književnik i filozof Leon Ulis je tri puta pao na ispitu iz engleskog jezika, ali nije odustajao. Zato imajte na umu da ako vam danas osvajanje žene nije pošlo za rukom, ne znači da ste loš udvarač, možda samo nije bio pravi momenat.

vino 2Ako vam je odbijanje teško palo, zamolite vaše prijatelje da ne zbijaju šale na taj račun. Muškarci znaju da budu skloni neslanim šalama, zato ako su pravi prijatelji, razumeće vas. I naravno, nemojte izbegavati mesto tačnije klub u koji često izlazi devojka koja vas je odbila. Ako niste predmet njenog interesovanja vrlo je moguće da vas se i ne seća. Dakle ne znači da će šaputati drugaricama da vam je rekla NE. Opustite se, i setite se Diznija s početka priče.

beogradnocu.com