Teatro, vesti

Dobitna kombinacija za doček je klub Teatro.

Doček Nove Godine u klubu Teatro je iz godine u godinu najbolji u gradu. Klub Teatro je najveća i najmodernije opremljena diskoteka u  Beogradu, ove godine na 3 stage-a provešćete najlušu noć ikada, jer to može da organizuje samo klub Teatro i niko  drugi.

klub Teatro

 Fotografisano u Klub Teatro

Na main stage-u vas čeka naša zvezda Milena Ćeranić koja već provereno pravi najbolji provod iz noći u noć, uz hitove Dvadeste gazim, Kad me svi zabrane, Zbog tebe mi prete i druge sjajne pesme koja pevačica ima u svom bogatom repertoaru dočekaćete Novu godinu kao nikada u životu. Pevaćete, igraćete, lumpovaćete jer niko ne peva bolje za Novu godinu od Milene Ćeranić i to samo u klubu Tetaru klubu najbolje atmosfere u Beogradu.

Na drugom stage-u vas čeka najluđa od najluđih R'N'B House žurka to će biti fantastično, sva ta svetlost, novogodišnje raspoloženje sjajne vibracije i najbolja atmosfera doneta iz svetskih klubova čeka vas za doček 2014. u klubu Teatro koji misli na sve vas i zato je i najbolji od najboljih. Party svih vremena  sprema se na ovom stage-u za vas i to samo za najluđi od najluđih dočeka 2014. godine u vašem omiljenom klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Za sve meraklije tu je treći stage i Ozvučeni tamburaši, tek tu nastupa totalna novogodišnja ludnica koja vas neće ostaviti na miru do naredne godine. Takva atmosfera, sevdah, boemija i totalni haos biće samo za doček 2014. godine i to samo u Teatru. Sve kafanske groznice preseliće se samo za vas u klub Teatro i oduševiti sva vaša čula fenomenalnim kafanskim provodom kakav nije zapamćen u Beogradu.

Cena karte je 32€, a doplata za rezervaciju separea se kreće od 250€ do 600€ u zavisnosti od položaja.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Teatro . To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice beogradnocu.com putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na  željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama u Teatru i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com