Bombo-Džej, vesti

Dobro došli kod Džeja.

Klub Bombo-Džej je sinoć bilo mesto svih zabavnih vibracija, i to velikim delom zbod domaćina Džeja, a i njegovih gostiju.Veoma popularni pobednik takmičenja Zvezde Granda Darko Lazić sinoć je odabrao klub Bombo Džej za istinsko uživanje, ovaj mladi umetnik svakim danom je sve traženiji i popularniji, a za takvo obožavanje od strane publike razloga je mnogo.

klub Bombo Džej

 Fotografisano u Klub Bombo Džej

Klub Bombo Džej je sinoć bio i izbor Bakija B3 čije su najpoznatije pesme ''Još pet minuta'' i ''Olovna ruka''. Posle duže pauze izdao je album na kojem se izdvaja pesma „Halo,halo“, a potom i album pod nazivom ''Pazi''. Baki je bio i u Reality Show programu Farma u kom je došao čak do finala. Klub Bombo Džej je sinoć potvrdio da prednjači kvalitetom u svakom pogledu, već je postao predmet obožavanja svih koji vole dobar provod. Vanesa Šokčić poznatija kao Plavi haos uživala je u blagodetima neprevaziđenog kluba Bombo Džej. Ova atraktivna plavuša objavila je sedam albuma među kojima je publika najviše pozdravila album ''Volim tvoja oka dva''.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Klub Bombo Džej sinoć je napravio zabavu kakvu malo koji drugi klub ume, a nije ni čudo kada su se sjajnom Džeju pridružili prijatelji sa estrade i priredili pravi haos za sve koji su odlučili da svoje raspoloženje daju klubu Bombo Džej na poverenje. Darija Stanojević izaziva veliku pažnu publike još kad se prvi put pojavila na festivalu u Vrnjačkoj Banji 2009. godine. Ova sjajna mlada umetnica i sinoć je potvrdila da pred njom stoji lepa i kvalitetna muzička putanja u kojoj će njeni fanovi uživati još mnogo godina. Bombo Džej objedinjuje najtraženija svojstva kvalitetnog noćnog provoda na jednom mestu, te se tako među odabranima sinoć našao još jedan učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Grada Andija Aki Marković, koji je u poslednje vreme bio u metežu javnosti više zbog govorkanja o vezi sa Sarom Trajanović sa kojom je zajedno učestvovao na Farmi nego zbog svoje muzičke karijere.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

I Trik EX je sinoć bio u klubu Bombo Džej najpoželjnijem mestu idealnih provoda u gradu. Sani i Natalija su poznati kao sjajni igrači, a sa grupom Trik FX stekli su hordu obožavalaca još iz perioda kada je dens u Srbiji bio na vrhuncu slave. Publika ih zna po singlovima ''Hoću još'','' Hajde priđi'', ''Kratak spoj'' i drugim. Klub Bombo Džej je inovativan, moderan i pravi zabavljački klub koji je Beograd dugo čekao. On podmiruje različite potrebe i muzičke ukuse i uvek je pravi izbor ma šta očekivali od svog izlaska.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Klub Bombo Džej je klub baš za vas, besplatno možete rezervisati idealne provode putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda koji se jednom rečju zove klub Bombo Džej.

 

beogradnocu.com