Beograd, Najave, Nova godina, Splavovi, Tag, vesti

Na vrhunski provod na splavu Tag navikli smo u vrelim letnjim noćima, ali ovoga puta provodimo se i u novogodišnjoj noći! Tag je odlučio da vam priredi pravi novogodišnji spektakl na reci, pa će vas zabavljati Stand By bend, a kako mu i samo ime kaže, ni u jednom trenutku nećete stati sa đuskanjem! Cena karte za ovaj fenomenalan doček je 35 eur, dok se rezervacije posebno plaćaju. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i večera. Ukoliko želite vrhunski doček i to na reci, preporučujemo da rezervišete svoje mesto na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 na splavu Tag možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com