Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Hotel Slavija organizuje spektakularni doček Nove godine 2017, koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja! Ukoliko želite da se provedete nezaboravno, na pravom ste mestu, hotel Slavija je odličan izbor! Za muziku i vrhunsko raspoloženje pobrinuće se Maja Božanić, Darko Bartosek i Money Band!

Cena po osobi je 50 eur i 60 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je takođe uračunata i bogata novogodišnja večera, kao i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.  Priuštite sebi i svojim najbližima veče za pamćenje!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Slavija možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com