Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Jedna od veoma popularnih beogradskih kafana - Tarapana pripremila je fenomenalan program za novogodišnju noć. Zabavljaće vas Igor Popovic, Mirjana Šišić i Exclusive Band, pa možete očekivati totalno ludu atmosferu koja će biti na najvišem nivou tokom cele večeri! Ova sjajna ekipa prirediće Vam doček koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja i o kome će se dugo pričati. Cena karte iznosi 35 eur, dok se rezervacije posebno plaćaju. Cena obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Upustite se u sjajnu novogodišnju avanturu u kafani Tarapana.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u kafani Tarapana možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com