Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, vesti

Klub Gotik preti da postane jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda, ali i u regionu, što već na prvu loptu, svojim spektakularnim izgledom i zaslužuje! Ukoliko želite da dočekate Novu godinu upravo u ovakvom ambijentu, na pravom ste mestu, klub Gotik će biti vaš savršen izbor! U novogodišnjoj noći zabavljaće vas Nataša Bekvalac, koja ne prestaje da iznenađuje publiku na svojim nastupima, a ovoga puta, sprema se da napravi pravi spektakl u klubu Gotik! Cena karte za ovaj fantastični doček iznosi 25 eur, dok se rezervacije posebno plaćaju. Dobro se spremite za doček o kakvom niste ni sanjali i rezervišite vaše mesto na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Gotik možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com