Beograd, Klubovi, Najave, Nova godina, Stefan Braun, vesti

Ako ste za nešto ludo, nešto nezaboravno i zasigurno posebno, onda vam je u novogodišnjoj večeri mesto u Stefan Braunu, visoko nad svetlima Beograda. Tamo se noći pretvaraju u jutra, tamo se zgrada trese od najbolje muzike, to je mesto gde se zaboravljaju sve brige i gde je jednostavno najluđa žurka! 31. decembra za vas će biti tu DJ Filip Mitić, koji će vas svojim muzičkim odabirom oboriti sa nogu! Novogodišnja noć u Braunu je nešto što svako od nas mora da iskusi, a ako niste, evo sjajne prilike za to! Cena karte za devojke iznosi 50 eur, dok će momci plaćati 60 eur. Rezervacije se dodatno doplaćuju, a u cenu je uračunato neograničeno konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Budite i u novogodišnjoj noći devet spratova iznad surove realnosti!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Stefan Braun možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com