Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Ukoliko želite najveseliji doček Nove godine u moderno opremljenom ambijentu, klub Sugar and Spice je idealno mesto na kom možete dobiti baš sve što želite! Očekuje Vas najluđa žurka, za koju će se pobrinuti Stefan Rusimović i Jackpot Band!

Cena karte je 29 eur, dok se rezervacije posebno plaćaju. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Da Nova godina ne prođe bez poklona, i ovoga puta se pobrinuo Party travel koji Vam deli preko 100 vaučera za besplatan smeštaj od tri noćenja (plaća se samo prevoz) za čuveni BIG Spring break u UMAGU na hrvatskom primorju, kao i tri putovanja za dvoje (besplatan put i smeštaj) za Prag, Beč, Veneciju! Savršen doček, slažete se?

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u klubu Sugar and Spice možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com