Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Sjajan ambijent, perfektna usluga i fantastična muzika su idealna kombinacija za savršen doček iz Bajke! Naravno, sve to i mnogo više nudi restoran Bajka u novogodišnjoj noći! Suzana Bogdanović i Bajka bend pobrinuće se da Vaše raspoloženje bude na najvišem nivou čitave večeri i prirediti Vam najluđu novogodišnju noć!

Cena se kreće od 30 eur po osobi pa naviše, a obuhvata neograničenu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, dok se strana pića prodaju po promotivnim cenama. Takođe, u cenu ulazi i večera. Priuštite sebi i svojim najdražima najbajkovitiji doček i provedite se nezaboravno!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Bajka možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com