Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Provedite novogodišnju noć u elegantnom i prefinjenom ambijentu restorana Grand Ada koja je visokim kvalitetom usluge postala prepoznatljiva kao jedan od najboljih event prostora u Beogradu. Ukoliko želite da dočekate Novu godinu baš na ovom mestu, nećete se pokajati jer Grand Ada pažljivo priprema spektakularan doček! Za Vaše maksimalno uživanje i odlično raspoloženje pobrinuće se Sale Talas i Marija Jovičić, koji Vas nikako neće ostaviti ravnodušnim!

Cena po osobi se kreće od 30 eur do 70 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunato neograničeno konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (strana pića će se plaćati po promotivnim cenama), kao i bogata novogodišnja večera. Priuštite sebi i svojim prijateljima pravo uživanje u najluđoj noći!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Grand Ada možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com