Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Ukoliko ste željni spektakularnog dočeka Nove Godine 2017 u prelepom ambijentu, onda je restoran Principessa pravo mesto za Vas. Ispratićemo staru i dočekati novu godinu uz Milano bend koji će se pobrinuti da atmosfera bude na najvišem nivou i prirediti Vam doček za pamćenje! U cenu od 50 eur po osobi uračunata je neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i bogata večera koja će se služiti i dopunjavati tokom cele večeri. Pozivamo Vas da se i Vi pridružite ekipi nasmejanih ljudi koji nam svake godine ponovo dolaze i dugo prepričavaju kako su se proveli.

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Principessa možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com