vesti

Doček Nove godine u kafani Zlatarski Raj.

Ukoliko ne znate  gde ćete za Novu godinu, vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Za sve ljubitelje dobre pesme, pravog boemskog ambijenta i kafanske atmosfere, nema sumnje da je kafana Zlatarski Raj jedno od idealnih mesta za doček 2014. godine.

Za vaš najbolji doček do sada pobrinuće se atraktivna Ljubica Mojisovska u pratnji Trendo Banda. Dvadesetšestogodišnja Ljubica Mojsovska, široj javnosti postala je poznata nakon učešća u rijaliti programu “Parovi“, a popularnost je stekla u poznatoj pevačkoj emisiji „Zvezde Granda“ koja se emituje na televiziji Pink. Ljubica je šarmantna i izuzetno talentovana, i gde god da se pojavi napravi neverovatnu atmosferu. Provod u kafani Zlatarski Raj, sudeći po tome, biće zaista spektakularan i neponovljiv.

Što se tiče cene, kao i uvek u kafani Zlatarski Raj, veoma je pristupačna. Karta za vaš novogodišnji provod dostupna vam je po ceni od 25 € ukoliko se odlučite za stajanje, dok je cena karte 30 €, ukoliko odaberete sedenje. Karta predstavlja all inclustive ponudu, tačnije u cenu karte je uračunata neograničena konzumacija svih pića tokom čitave večeri, kao i predjelo.

Međutim, to nije sve! Kafana Zlatarski Raj ima još jednu pogodnost za sve one koji joj budu ukazali poverenje i upravo uz nju provedu svoju najluđu noć. Naime, uz kupljenu kartu se dobija besplatan ulaz za reprizu dočeka.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Zlatarski Raj. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com