Nova godina

Dočekajte ovu Novu 2015. godinu u potpuno novom klubu i najlepšem enterijeru Beograda, u sklopu hotela Jugoslavija! Naša prestonica je najzad dobila dugo iščekivani i savremen objekat - Klub Sugar and Spice!

Sugar-and-Spice

Eksterijer mami poglede odabranih koji će imati priliku da zavire u do sad neviđen svet zabave u najsavremenijem enterijeru koji se prostire na 650 m2. Tek otvoreno mesto koje će za kratko vreme osvojiti srce beogradskih hedonista. Klub poseduje i profesionalno koncertno ozvučenje koje je jedinstveno na Balkanu, a rasveta je po ugledu na najpoznatije svetske klubove. Cena ulaznice je 29 eura, a za to dobijate neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih svih domaćih i nekih stranih pića.

7

 

Za muziku je zadužen šestočlani White City Bend, Dj Swen (Amsterdam) i Dj Alex Candy (Srbija). Svi članovi White City Benda su svoj život posvetili muzici. Stoga, na svakom nastupu unose novitete i izvode na originalan način najpoznatije svetske i domaće hitove. Upravo zbog te činjenice mnogima postaju omiljeni klupski bend. Dj nastupi će sesastojati od tri bloka, pre početka nastupa benda i u pauzama.

52

Svaka rezervacija separea i visokog sedenja, dobija gratis jednu ili dve flaše stranog žestokog pića po izboru i to :

- Johnny Walker, Ballantines,
- Smirnof, Absolut,
- Bejlis, Amareto, Cahlua
- Martini Bianco, Campari, Jagiermeister,
- Archers, Triple Sec
- Tekila Sauza, Agavita
- Belvedere (samo Vip separe)
- Jack Daniels, Chivas (samo Vip separe)
- Moet Šampanjac (samo Vip separe)
Posluženje po separeima - Hladno predjelo, kanapei.

24

Počastite sebe idealnim dočekom za Novu godinu i rezervišite vaše mesto za ulazak u 2015 - tu preko beogradnocu.com.

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com