Parlament, vesti

Doček po vašoj meri u klubu Parlament

DJ Architect & DJ Jay čekaju vas sutra u najluđem provodu veka u vašem voljenom klubu Parlament.  Za svega 29 € All Inclusive, doživećete šarm najluđih i najposećenijih žurki u istoriji klabinga i to samo za vas na najboljem dočeku u renomiranom klubu Parlament.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

U ponudi su i separei za 300e, visoka Sedenja 100e i Barski stolovi 30e. Za vaše maksimalno uživanje i žurku do zore pobrinuće se vaš obožavani klub Parlament koji uz DJ Architect & DJ Jay stvaraju najjači provod ikada i ispuniće sve novogodišnje fantazije u samo jednoj noći najluđoj u prestonici i celom svetu.

U klubu Parlament u Ruskoj 1 prave se najbolje žurke na svetu i sami svetski Dj-evi bi zavideli fantastičnoj atmosferi koja će vladati sutra na finalnoj večeri i najboljem dočeku svih vremena. Sutra žurci neće biti kraja, fenomenalni ambijent i još fenomenalniji DJ Architect & DJ Jay učiniće da se zamotate u klupko ludok provoda i uživate dok vas nige budu držale.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Uz svaki zakupljeni separe dobijaju se 2 flaše žestokog pića (Danzka, Ballantines) + 2 flaše Tokai-a (penušavog vino) a uz svako zakupljeno visoko sedenje 1 flaša žestokog pića (Danzka , Balllantines) + 1 flaša Tokai-a (penušavog vino).

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Parlament. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Ovu žurku ni mi nećemo propustiti, vidimo se na ludoj žurci u vašem omiljenom klubu Parlament.

 

beogradnocu.com