vesti

Doček Srpske Nove godine sa stilom.

Dočekajte sa stilom i ukusom Srpsku Novu godinu u baru Dash’s. Uz besplatan ulaz i sa Acoustic bendom – ozvučenim Tamburašima, provešćete se nezaboravno i neponovljivo. U ovom izuzetnom prestoničkom baru očekuje vas vrhunska  Pravoslavna Nova godina i žurka za pamćenje.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Ne brinite o novčaniku, jer su cene pića u Dash’s baru standardne, a ukoliko želite da rezervišete pojedina mesta, rezervacije se plaćaju unapred, uz račun. Stoga se možete opustiti i uživati do mile volje. Ukoliko želite da rezervišete separe, u koji može sesti 10 osoba, cena rezervacije uz račun je 5.000 dinara. Rezervacija visokog sedenja je 3.000 dinara, dok je za barski sto 1.500 dinara, a staje tri do pet osoba.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Talentovani tamburaši će najvećim muzičkim hitovima učiniti sve da vam ova noć bude nezaboravna. U iščekivanju vašeg dočeka Srpske Nove godine u baru Dash’s, pogledajte našu galeriju fotografija i vidite šta vas čeka. Pripremite se za neočekivano dobru noć.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Rezervacije za doček Srpske Nove godine, kao i za sva predstojeća dešavanja u baru Dash’s možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Budući da fotografi vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život Beograda ne propuštaju najbolje žurke u gradu, sa vama će se provoditi i u prelepoj novogodišnjoj noći.

 

beogradnocu.com