Parlament, vesti

Dočekajte 2014. u Parlamentu.

Za kartu po ceni od samo 29€, koja obuhvata all inclusive ponudu, možete se provoditi u novogodišnjoj noći. Uz najbolji muzički repertoar, najveseliju ekipu u gradu i garantovano najluđu atmosferu, u klubu Parlament, dočekajte 2014. godinu!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Klub Parlament, koji je tokom čitave sezone nudio najspektakularnije žurke u gradu, za novogodišnju noć pripremio vam je maksimalno uživanje i sjajan provod u popularne DJ Architect & DJ Jay. Kao i uvek kada su ovi momci u pitanju, očekujte pravu magiju za miks pultom, odnosno RnB, Hip – hop, Trap & Twerk, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaeton, Moombahton, Azonto, Kizomb, Mainstream, Disco House.

U ponudi kluba Parlament su i separei od 300€, visoka sedenja po ceni od 100€, i barski stolovi od 30€, uz kupljenu kartu. Uz svaki zakupljeni separe dobijaju se dve flaše žestokog pića (Danzka, Ballantines), kao i dve flaše penušavog vina Tokai. Uz svako zakupljeno visoko sedenje dobija se jedna flaša žestokog pića (Danzka , Balllantines), kao i jedna flaša penušavog vina Tokai.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Inače all inclusive ponuda, koja vam je dostupna uz svaku kupljenu kartu, obuhvata konzumiranje stranih i domaćih pića tokom čitave večeri. Ponuda pića je zaista velika i garantovano ćete biti oduševljeni.

Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Parlament, tako da dokaze najboljeg provoda možete vrlo lako pronaći, i to samo jednim klikom. U našoj galeriji nalaze se najinteresantniji momenti beogradskog noćnog života, koji će vas inspirisati da upravo klub Parlament odaberete za doček.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Parlament. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.
Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com