Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Ukoliko ste raspoloženi za svečani doček Nove 2017. godine, hotel Jugoslavija je pravo mesto za Vas. Jedan od naših najpoznatijih hotela za najluđu noć pripremio je odličan program koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja! Ekskluzivitet sale na viši nivo podiže, po Ginisovoj knjizi rekorda, najveći Svarovski luster na svetu sa preko 40 hiljada kristala, koji se nalazi u predbanketu, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj Banket sali.

Tokom cele večeri možete očekivati fenomenalnu zabavu, jer će za Vas pevati Magla bend koji važi za jedan od najboljih domaćih bendova, a već uveliko se sprema da u novogodišnjoj noći napravi pravi spektakl! Cena se kreće od 45 eur do 90 eur, u zavisnosti koje mesto izaberete, a obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogat jelovnik. Priuštite sebi ekskluzivan doček Nove godine 2017!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Jugoslavija možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com