Beograd, Emporio, Najave, Nova godina, Splavovi, vesti

Ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda, splav Emporio predstavlja idealno mesto na kom biste mogli da dočekate Novu godinu! U prijatnom ambijentu i opuštenoj kafanskoj atmosferi, vrhunski provod je zagarantovan. U novogodišnjoj noći zabavljaće Vas fenomenalni Joca Stefanović, koji će se pobrinuti da u Novu godinu uđete veseli i nasmejani, sa najpozitivnijim raspoloženjem. Ono što je sjajno kad je Emporio u pitanju, je to što za nezaboravno novogodišnje veče nećete morati da platite čitavo malo bogatstvo, jer se cene karata kreću od 10 eur do 25 eur po osobi, a Emporio će vas častiti jednim pićem po izboru. Budite deo najluđe novogodišnje žurke u gradu i rezervišite vaše mesto na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 na splavu Emporio možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com