Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Dočekajte Novu godinu u elegantno opremljenom ambijentu hotela Šumadija i provedite najluđu noć u Vašem životu! Možete očekivati puno pozitivne energije i vrhunsko raspoloženje, jer će se za to pobrinuti fenomenalni  Sevdah Shatl Band i prirediti Vam veče koje ćete dugo pamtiti!

Cena po osobi se kreće od 40 eur do 50 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje. Pored toga, u cenu je uračunato neograničeno konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogata novogodišnja večera, inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Šumadija! Obezbedite Vaš savršen doček Nove godine 2017 na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Šumadija možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com