Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Restoran Kruna nalazi se na ušću Save u Dunav i ima neverovatan pogled na Kalemegdan. Smešten na atraktivnoj lokaciji predstavlja idealno mesto za doček Nove godine. Za vrhunsko raspoloženje i fenomenalnu atmosferu u novogodišnjoj noći biće zadužena Jelena Aćimović i Asterix 014 Band koji se uveliko spremaju da naprave potpuni spektakl! Cena za prvi nivo kreće se od 35 eur do 50 eur po osobi, dok se drugi nivo plaća od 35 eur do 45 eur po osobi. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i novogodišnja večera. Obezbedite sebi i svojim najdražima doček o kakvom ste sanjali!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Kruna možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com